She is coming!ULLEVI - 9 AUGUSTI

Det sker. Det sker!
1990 öppnade hon Blonde ambition turnéns europeiska del på Ullevi, något jag inte hade en aning om fram till igår, när jag läste om det i hennes brorsas "lägga korten på bordet" bok. Och nu, 19 år senare kommer hon hit igen.
Om jag är glad? Jag har så mycket i kroppen och i huvudet att jag inte vet i vilken kategori det ska sorteras.
Men mitt hjärta bultar, jag sprang hårt med hälarna runt i lägenheten efter mobilen när jag såg nyheten, måste ringa Tobbe, måste dit! Och efter att ha pratat med maken och fått hans medhåll känner jag mig som en tiger som fått syn på en ensam liten såndär med hovar, som kommit bort från flocken. Alla mina sinnen är skärpta, sakta sakta smyger jag fram, jag kurar ihop mig i det höga gräset och väntar på rätt tillfälle, sedan ATTACK!

Jag ska ha biljetter. Ska vi slåss om saken?

Fredag igen

Även denna vecka blev det fredag, och jag ska rita kugghjul med min lärare.
Men det vill jag inte. Jag är för dålig på linjalarbete och ellipsmallar.

Jag är otroligt seg i hela kroppen. Har börjat Madonnaträna igen, och igår var första gången.
Måste förresten betala karatedräkten så den kommer hem någon gång. En morot för att vilja fortsätta.
Och varför kan det inte sluta snöa? Det måste vara ett tecken på att jag ska köpa de där moonbootsen från monki!

Ikväll är det mer skolarbete som gäller, glädjens filmanalys!
Men det är bra med högskola. Då kan man gå runt och kalla sig akademiker sen
och vara bättre än alla andra.Jag som framtida professor i "urdöda kulturers användning av spannmål
",
eller något annat som idag inte har betydelse
. Teologi? Det har jag faktiskt velat läsa.

Glädjerop

JAG ÄR FÄRDIG!!!!!!!

Kvarsittning

Jamen jag sitter väl i skolan med mitt PM, kl arton på kvällen, skriver så fingrarna krampar! (det är för att de har ett tunnt litet mactangentbord här och det blir klen fingersättning, hujedamig).
Idag har jag varit hos syo och ojat mig, jag har haft lektion också, och spridit lite budskap till en lärare så att saker kanske händer! I hope so.

Jag är yr i huvudet, så länge har jag stirrat på skärmen, som är stor och exklusiv (ingen budgetskola inte!) och som bränner sönder hornhinnorna med sin upplösning. Och att det här med CTRL+C, CTRL+V inte fungerar är jag INTE glad över.

För ett år sedan...stod jag och min kära på Tower Bridge i London och trädde ringar på varandras ringfingrar.
Vi förlovade oss med andra ord, och det var hemskt fint.

Nu har ett gått, vi är redan gifta med varandra men passar ändå på att hylla den dag då allting liksom började på riktigt.

Fast det var igår för ett år sedan. Men då gjorde jag annat än att blogga, som tur var. Och så fick jag smycken minsann!
Blingbling på er.

Antropoligiskt kostprogram efterlyses


Världens ständiga dilemma: vad ska människan egentligen äta?
Tänk om det vore lika enkelt som för djuren.

 • Katten äter kött, älskar leverpastej och grädde och små skadedjur.
 • Hunden äter kött och ibland konstiga saker som ligger på marken.
 • Hästen äter hö och grönsaker. Skärp er med sockerbitar!
 • Kossan äter gräs men om den ska bli mat äter den Friskies för kor.
 • Fågeln äter insekter och resterna från din mosbricka.
 • Björnen äter kött när den ska bli smal och låter bli det när den vill vara tjock.
 • Apan äter lite bär och frukter, mindre apor slinker också ner.
 • Geten äter precis allt.
 • Grisen äter det du åt igår.
 • Giraffen äter det som ingen annan når!
Men människan, som inte kan bestämma sig för om hon är ett djur eller inte måste experimentera med sin kost. Främsta orsak; vi har ingen över oss i näringskedjan som talar om för oss vad vi ska äta. Katten har ju en himla fördel där.
En del menar att Gud är den som är husse till oss, och i bibeln pratas det ju lite om kostråd: lamm, fiskar och det där som regnade från himmelen, manna!
Men det finns ju inte bara en gud på den här jorden, utan det finns lika många religioner som kostförslag. Och kanske borde detta ses som den röda tråd som, likt en söm, sammanfogar allt vad människan anbelangar: det finns inte bara ett rätt sätt att vara människa på.
Vi blir som vi gör oss, beroende på var och hur vi föds in i denna värld. Lite så är det ju med övriga djur också, en cirkusapa mår sällan lika bra som en silverryggad gorillahanne utan dokumentärteam i hälarna, men en tiger är väl ändå alltid en tiger? Och en huskatt är alltid en huskatt, oavsett om den bor i Sundbyberg eller i Aten. Vi däremot, vi kan variera skrämmande mycket. Vill man veta mer kan man läsa en kurs i antropologi vid något universitet. Det tänker jag göra, fast sen. Jag måste skriva klart mitt PM först.En omöjlighet

Jag ligger efter två veckor med mitt PM. Så varför skriver jag inte färdigt det?
Svaret är enkelt, det är omöjligt!
Men inte för att det är svårt, för det är det inte, inte ett dugg. Man behöver bara köra disposition, rubriker, formuleringar och stycken samt lite källhänvisningar tills gränsen för rätt antal sidor är nådd. Det är så man skriver vetenskapliga texter på högskolenivå. Piece of cake.
Det omöjliga ligger i att börja, att engagera sig, att vilja utföra det. Jag vill inte skriva något PM. Därför förblir det oskrivet.
Vilja=förutsättningen för att lyckas med vad som helst. Och utan vilja kan man alltid jobba inom vården.

Terror starts at homeIgår brann det på min gata! Klicka här, och här.
Det började lukta rök i vår lägenhet så vi tittade ut genom fönstret och fick se brandbilar och tjock rök.
När vi sprang ut såg vi att det rykte ur huset längre ner på gatan och att en massa människor stod
utanför i strumplesten. Det var otäckt. Och senare fick vi reda på att en kvinna och en hund brunnit inne.
Det är så hemskt, men mest tycker jag det där med hunden är sorgligt. Jag bara är sån. Jag är så präglad av Arvid.
Min pappa är alltid orolig för att jag ställer värmeljus överallt, but no more.
Men en litet ljus kan man kanske tända för offren, eller blir det bara makabert?

FilmkvällSam Mendes är alltid bra, även den här gången.

Vänta till slutet!Det kallas glädjerus!

Torsdagar


Tre skitbra hästar jag känner

Ut och leka i världen strax. Skulle ha tränat men ajajaj, benen gnäller och axlarna också. Lyfte en hantel igår nämligen. Jag och Roxy ska fika. Jag ska fota det sen, sådär ärligt, äkta, dokumentärt. Man måste fånga livets godbitar på bild, hur vet man annars att dom har hänt?
Innan bilddagboken använde man delar av hjärnan som kallas minneslagring, rymmer typ 100000 GB!

För snart fyra år sen


Jag klippte inte kattskrället på den tiden men han har bra sug i blicken!

Karatekid - next generation

Det här är jag nu. Jag ska börja på karate och bli ännu farligare att ha i möblerade rum!
Det roligaste som finns när det kommer till träningsformer är
 • Hoppa och skutta
 • Sträcka ut kroppen, liksom smalna av den
 • Koncentrera sig och balansera
 • Sparkas och slåss
 • Utmana sig själv
Därför är karate som klippt och skuret för mig. Annars är ashtangayoga det roligaste som finns, men man får ju se hur det blir med den saken nu. TRÄNING KOSTAR TUSENLAPPAR! Eller så är det gratis om man bara springer runt huset och gör situps i köket. Men det vill inte jag. Jag vill ha en sensei! Han vi tränade för igår var på riktigt Kevin Spacey, alltså inte bara likt honom utan det var han! Han hade tränat bort sin amerikanska accent totalt.Ikväll blir det hålligång på Gympozz igen. Fast mina benhinnor är dumma i huvudet och vill göra ont. Men lite får dom ju tåla. Nya skor är påväg ju, att dom inte fattar det, bara gnäller.

Miao


Ny design

Hurra vad fint!


En påminnelse till oss alla


Klicka här!

Blogglista.se

Vinter igen?

Jaha, så var det snö ute igen, vad bra! För jag har inte fått ha moonboots ännu, men jag försöker skaffa begagnade sådana från Tradera! Ett par skor som någon annan burit, take a walk in my shoes, indeed!

Annars då? Idag har jag konsumerat, fikat och tränat. Nu börjar allvaret! Träna tillbaks kroppen till anno äktenskapslathet.  Jag ser förjävlig ut nu. Köpte nya träningsbyxor idag och mådde fysiskt illa på riktigt i provhytten! Det är iofs en bra sporre. Eller så är jag bara i stort behov av den där Mia Törnblomboken som alla läste förra året. Självkänsla nu! Med betoning på nu. Hon är gammal heroinist. Det är inte dåligt det.

Nu ska jag klicka hem lite träningssaker från diverse internetbutiker. Jag är bigspender just nu. Får ångra mig sedan istället. Har köpt en förhoppningsvis skitbra grej till maken som ska vara hemlig present. Vi ska fira våran förlovningsdag nästa vecka. Vi firar tre saker varje år då: bli ihop, förlova sig, gifta sig. När vi får barn ska vi fira samlagsdatumet och när barnet kom ut, vilket iofs blir barnets födelsedag och det lär ju knappast gå obemärkt förbi. Jag vill fira saker ofta. Jag ska fira att den här dagen är slut nu och imorgon när jag stiger opp ska jag fira att det är tisdag med ett kokt ägg!

Om ni visste hur mycket ägg jag egentligen äter...Mitt husdjur och jag i ett fordon. Det behövs mer foton här!

Söndagsmystik

Ja hejhej igen.
Idag är det söndag och jag har varit på dåligt humör hela dagen. Legat på hallgolvet och varit tom inuti, hämtat ut Panduropaket och blivit besviken, beställt ännu mer Pandurosaker och blivit glad, lagat mat två gånger men varit sur under båda måltiderna och läst en bok som högskolan vill att jag ska läsa. Jag blir aldrig en bra illustratör annars, ritar skevt och i fel perspektiv kanske. Boken handlar om PR och ÄR iofs bra att ha läst, jag vill ju bli AD, MEN den är INTE ROOOOOOOOOOLIG!
Alla vetenskapliga skrifter är skittråkiga. Vår lärare i kursen vars krav är den där boken, berättade att en av hans favoritböcker är en såndär avhandling med hårdpärm. Då är man väl dum i huvudet, om man läser texter där harvardsystemet dominerar även när man är ledig? Kanske är jag bara inte student på riktigt, en sån som ligger med ketchup och makaroner och spex, och befinner sig i skolan 24-7 och går på andras föreläsningar, men det är fine by me. Dock inte fine by my grades, som är på semester just nu tillsammans med lusten, orken och viljan. Fick ett kul vykort av dem i fredags, det var bara att börja kaskadspy.


Betygen, lusten, orken och viljan släpper loss


Igår var jag på kalas alldeles nykter. Det var befriande. Jag ska som sagt vara nykter ända fram till födelsedagen är det tänkt. För att må bättre och sådär. Det går alldeles utmärkt, jag är ingen storsupare ens, men alla vill vara fulla jämt och vill man inte det själv blir man utanför. Om man inte har småbarn, då får man vara ifred.
Fast det är ju kul med fest, don't get me wrong. Jag prövar bara något nytt. Det gör jag ibland. Som när jag tänkte konvertera till judendomen! Det är lätt rätt högt på listan över roliga saker jag bestämt mig för att göra.
Det blev dock inget av det. Tur det, man har väl livslångt medlemskap i den där religionen? Rimmar ju illa med att jag inte riktigt är säker på om det finns någon gud, och om han i såna fall verkligen skrek sådär argt som han gjorde varje dag under gamla testamentets dagar. Jag ville tillhöra judendomen mest för att hebreiska låter fint, och för att de har rätt nice värderingar, i alla fall i den boken jag lånade på biblioteket, världens religioner, storstilt.
Andra religioner och samfund jag haft praktikplats på är:

 • Buddhism vid sex års ålder- I was true!
 • Wicca, hade den där pocketboken
 • Satanism, jag och Panda önskade oss pojkvänner av the dark lord
 • Jesus and pals, försökte bli frireligiös men gick nog fel
 • Spiritualisterna, gick på förening med andra människors mormödrar
 • Mörk magi, eller hokus pokus överhuvud taget. Var inte tillräckligt bra.
 • Kabbalah,  jag hade rött snöre och allt!
 • Sen kom judendomen då,som är lite mer äkta vara än Madonnas Oprahbokklubb
 • Sen fick det vara nog. Jag sadlade om och blev ateist.

Fast ateister i all ära, de har ju gått natur allihop på gymnasiet och mäter och väger allt. Jag vill ha lite mystik kvar i vardagen. Det känns mer logiskt att det numera står agnostiker på tröjan, för vem kan egentligen säga vad som finns och inte finns, jag bara frågar? Kanske har Tom Cruise rätt i alla fall. Eller så brakar Jesus ner här igen en vacker dag och börjar krafsa fram alla lik som ska med till paradiset medan resten av oss brinner. Eller så vilar världen på en sköldpaddas rygg. Eller så finns vi inte alls. Eller så finns bara jag, solipsism for the win!

Nu ska jag hur som helst återvända till PR-boken. Och på tal om PR så ger jag ju lite skenet av att vara en ganska flyktig och sökande människa i det här inlägget, ingen bra marknadsföring med andra ord. Om jag inte avslutar med att jag var sådär flyktig och sökande INNAN jag hittade Jehovas vittnen eller liknande. Då kommer det sälja som smör.

Godmorgon snart

Jag har inte gjort ett jävla skit av vikt ikväll, eller egentligen har jag väl det, jag vet inte varför jag skrev att jag inte har gjort det. Jag har nämligen fixat och avslutat en kurs som hängt efter och slängt, samt lekt på tradera och letat efter ALLT man kan tänka sig. Gamla koftor, doftljus, och viktigare saker såklart. Siktar in mig på det där ipodliknande som läggs upp där hela tiden, som inte alls är ipod utan något annat med exakt samma design. En sån ska jag ha, i tjejfärg. Och en jävla bra adidasjacka, retro, som någon annan svettats i sen 80-talet! Även den i tjejfärg. Genus.

Min man sa igår att vi inte kommer ta reda på vad vårat framtida barn har för kön när det liggeri min mage. Jag blev först ledsen, vill ju GENUSHANDLA men sen lugnade jag mig, sansade mig och tänkte att det får gå bra ändå. Jag inbillar mig att man bara vet. Ändå. Utan fusklapp.

Jag läser kändisbloggarna nu, och skrattar både med och åt skribenterna. Jag skrattar med Schulman, han är rolig. Vilka jag skrattar åt är betydligt fler.
Vad stort det här med bloggerier har blivit, ALLA bloggar, men det är bara retards som uppmärksammas, som visar foton på vad kroppen tog på sig på morgonen. Gymnasieelever, jag hatar gymnasieelever! Jag vill läsa vad vuxna gör av sina liv, som är coola och som man vill umgås med på riktigt. Inte brats som är skeva i sin jaguppfattning och som måste använda håltimmarna i skolschemat till att belysa oss vanliga dödliga i cyberspace med sin syn på hottopics och fula skor. Fast det finns ju å andra sidan ingen bloggmotsvarighet till den riktigt tunga litteraturen ännu, det bästa man kan hitta är ju det sarkastiska tonläget och det ruskigt ärliga. Allt annat är bara HäntExtra för själen=mentalt lavemang.
Men, flest bevakare vinner. Min blogg är bra, och jag har fan bara en prenumerant!

En annan sak jag tycker illa om är Facebook. Det är fult och tråkigt. Alla är medlemmar, alla man någonsin suttit bredvid på bussen ska man adda, flest vänner vinner! Så kan man störa skiten ur hela vänlistan men alla applications och invites tills man spyr!
Jag var medlem förut. Jag blev också nyfiken på vad mina gamla bortglömda bekanta hade för sig idag. Jag tog reda på det med hjälp av Facebook, det hade inte hänt ett skit, alla var fula och tråkiga och jag återupptog inte kontakten med någon. Hejdå. Avregistrera.

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag har bara ätit ostkaka idag, en jävligt bra en, utan socker. Jag bantar skiten ur 2009. Det och amning är hottopics i blogsfären just nu. Do your research.

Amen

The love of my life


Halalblogg

Igår tittade vi lite på Halal-TV på SVT Play. Här kommer min syn på saken.
Hur tänker man i dagens moderna Sverige, där segregation ÄR ett verkligt problem, när man ger muslimska tjejer en röst i media, men väljer tre retardtonåringar med extremt förlegade värderingar i form av slöjor och handskakevägran?
"Vi är tre helt vanliga svenska tjejer" säger de. Nej. Inte alls. Och det är ju inte det programmet ska handla om, då hade det inte hetat Halal-TV, utan typ Skobloggs-Tv eller liknande och varit outhärdligt om de också använt samma mediateknik.

 Programmet ska väl visa Sverie ur ett ungt muslimskt perspektiv, men i en tid där alla muslimer som inte bär bombväska får slåss för att inte liknas vid fanatiska hedersmördare med hustur som bär kartonger på huvudet, så känns det kanske inte som ett bra val att visa konservativt kafferepskackel med slöja.
För fem år sedan sa en av deltagarna att stenkastning var okej. Det väger tungt. Många svenskar träffar aldrig muslimer på riktigt  utan löpsedlarna är deras enda referens. Och nu detta program då.
Det kommer göra gott för framtidens invandrarpolitik.

Panda och jag

Igår kom Panda, the best and oldest friend.
Vi nostalgiade oss och gick igenom våra vanliga rutiner.
Skulle spela Härligt Peter men började försent, tyvärr är det inte svenska röster heller vilket drar ner
 lite av retardglansen.
Vi åt svingod mat och jag åt än en gång för mycket chokladmousse så idag är jag matbakis.
Hoppas på träning ikväll. Skaka bukfett.

Det här är Panda och Arvid för två år sen eller mer.Panda ska snart ha en bebis, om sju månader, vilket kanske inte är snart men mycket snarare än när jag får en i alla fall eftersom min kropp bara innehåller mina grejer än så länge. Och när bebisen kommer blir jag gudmor med allt vad det innebär. Det blir lite som att bli mormor, man får göra alla kul saker och slippa det tråkiga uppfostrandet, bara spä på med ansvarslöshet och my little ponys. Jag tror det blir en tjej. Men en kille behöver också my little ponys, hallå, det behöver alla!

Ska nog köpa en ny idag. Om det finns några som är bra. Gillar inte dåliga ponys. Dom hamnar lätt långt bak i samlingen, men då får jag samtidigt dåligt samvete! Inte kan den hjälpa att den är ful! Med fula ponys menar jag INTE budgetvarianterna som utger sig för att vara lika bra som Hasbros ponys, men som är typ motsvarigheten till Petra barbien, ful och av dålig genomskinlig plast fast utan skrattgrop. Jag är ingen märkeskvinna när det kommer till väskor och skor, men lura inte på mig leksaker av fel märke! Då kommer Victoria Beckham fram i mig och bara ser sådär ointresserad och hungrig ut, sneglar mot Tomkat och tänker, är Katie smalare än jag?


Ahhhrn!Idag såg jag Arn.
Mitt värde som människa har därmed sjunkigt. Rent börsmässigt alltså.

Make till segt fanskap får man leta efter.
Jag HATAR Arn, han är retarded och ser ledsen ut hela tiden.
Jag hatar han som klippte filmen också. Trickfilm och hackigt.
Jag hatar familjen Skarsgård som spelar alla roller i filmen.
Och kokainnnäsväggen Cecilia.
Men Fanny Risberg var snygg.

Det ska vara tyst i salongen

Tjoho, måndag igen!
Idag började min nya termin och en ny kurs, retorik och berättarteknik, som verkar lovande.
Jag har tränat hopp och skutt idag, och lagat två sorters maträtter med kyckling, hemskt duktigt.
Jag är glad varjedag och känner massa hopp och energi. Bra start på det nya året med andra ord.

Såg om SATC filmen igår. Den är ju fruktansvärt fånig på sina ställen, som ett förlöjligande av serien.
Älskar när Samantha gått och blivit RIKTIGT tjock! Och den fula märkesväskan till fattiga assistenten. Man bara gråter, känner med karaktären! Och att Miranda inte vaxat könet, HELLO?! Man ba, seriöst? RETARD! Det gör alla småbarnsföräldrar. Nu var det dagt.

Jag och Tobbe såg den på bio förut. Det var obehagligt.
Människor skrattar åt allt. Och på fel ställen.
Men värst var när vi råkade se "Vi hade i alla fall tur med vädret 2"... jag vet, vad kan man förvänta sig, men det var katastrofalt! Publiken alltså, filmen var beyond bad, men människor älskar så konstiga saker, högljutt.
Som när jag och Panda såg Sarah Jessica Parkers hemtillfamiljenöverjul film, "The family stone", som var helt kvoterat politisk korrekt, en döv bög med svart pojkvän och så alla klyschor i boken gällande hemvändarfilmer med romantiska undertoner. Och folk skrattade, nästan grät, hur som helst! Fast det inte var buskis. I slutet klappade alla i händerna. Vad duktig filmen hade varit som spelats opp!
 Vi sjönk ner i biostolarna och ville dö, eller bli en annan art.
Kameler skrattar alltid på rätt ställen.Helgen var bra. I lördags tränade jag med Roxy och drack vin med klasskamrater.
Dock aldrig mer rödvin. Aldrig mer alkohol heller för den delen, på ett bra tag.
Jag vill vara nyttig och må bra istället. Det vore skillnad om jag "njöt av ett glas rött till maten"
men det gör jag inte, jag tycker om barndrycker fortfarande. Så. Jag ska vara nykter ett tag.
Som Panda, hon måste vara det, för bebisar har dåligt ölsinne.
Hon kommer hit på onsdag. Det behövs.

Nu ska jag äta och skratta åt (inte med) Svensk film.

Fredagsenergi

Klockan är tio i ett, kl tolv började jag dammsuga hela huset, skrubba golvet på knäna och innan dess sorterade jag allt smink och alla skrymslen och vrår som finns här. Jag har helt enkelt en massa energi. Jag är övertygad om att det beror på att jag kickat ut kolhydraterna ur mitt liv. Jag käkar LCHF nu på prov, och efter fem dagar kan jag konstatera att det är en mirakelkur! Men det känns märkligt att göra precis tvärtemot vad man brukar. Fast jag mår tuden gånger bättre.

Idag har jag hunnit med tusen saker. Jag har
 • haft redovisning
 • nyttjat ett presentkort
 • fikat med kamrat
 • blivit sminkad på makeupstore (kan bättre själv)
 • handlat mat
 • tränat
 • lagat mat
 • pysslat
 • och som sagt, städat.

Nu ska jag lägga mig och läsa Martin Kellermans dagbok. Jag gillar honom.
Imorgon ska jag leka med mina klasskompisar och dricka vin.


FredagsfilmNu ska jag ner på stan och göra tusen saker!
Varmt är det ute också, man tackar.

Watch this


Nyårskrönika 2008


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 - Jag förlovade mig och gifte mig. Gjorde gastroskopi!  Tatuerade in djur.

Höll du några av dina nyårslöften?
 - Från förra året? Jag minns inte vad jag lovade så då slapp jag ju det ansvaret-

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
-Niet. Men i år!

Dog någon som stod dig nära?
- Nej

Vilka länder besökte du?
- England och Frankrike

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
- Harmoni, smalare lår!

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
 - 31 maj=wedding day

Vad var din största framgång 2008?
- Jag startade egen familj och kom in på utbildningen

Största misstaget?
- Slösade bort alla kameler som gavs i hemgiften

Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Sjuk i huvudet och glutenintolerant i kroppen!

Bästa köpet?
- My little ponys, alla ljusstakar, resorna och vigselringen. Skitbra kattskor!

Vad spenderade du mest pengar på?
- Resor, böcker, tradera

Gjorde någonting dig riktigt glad?
 -Camilla blev på tjocken! Bröllopsfesten, best ever!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
-Allt med Kashmir

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 - Det blev lite galet där ett tag, men fler gladdagar över lag. Ett happy year!

Vad önskar du att du gjort mer?
- Nej egentligen inte. Fler tattoos.

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Varit hysterisk, druckit läsk

Hur tillbringade du julen?
 -Med nya släkten och tomten

Blev du kär i år?
- Ja, om och om igen, i samma karl

Blev du tillsammans med någon?
- Lagligt bunden!

Favoritprogram på TV?
 - Tog bort TV ur mitt liv, ryckte bara ut sladden. Men många olagligt nedladdade serier blev det. Freaks and Geeks och Dexter<3

Bästa boken du läste i år?
 - Black moon party var grejt, läste annars mest serier

Största musikaliska upptäckten?
- Kashmir, the verve, Billy Corgan är tråkig irl

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
- Cyklen! Som någon annan har nu. Stulen precis som hunden blev, fick dock aldrig tillbaka den igen. RIP:(

Något du önskade dig men inte fick?
- Nä

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
- Hade kalas i dagarna tre

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- Lottovinst möjligtvis

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
- Pigtails och kjol. Kattöron<3

Vad fick dig att må bra?
 - The husband, trygghet, äventyr, återupptagen kontakt med long lost friends!

Vilken kändis var du mest sugen på?
 - Scarlett såklart.

Vem saknade du?
- Farmor

De bästa nya människorna du träffade?
- Nuvarande klassen, tack och lov


Till Eleni


BoktipsPervers? Om sex utöver det vanliga
Av Anna Bäsén och Niklas Långström


Rolig bok! En såndär som man sträckläser för att den innehåller så mycket av det där som människor går igång på; sex, snusk och vidrigheter.
Är du nyfiken på vilken slags relation din granne har med sin labrador, vad din farbror och hans fru egentligen gör när de dansar bugg på lördagarna, eller hur man använder en gasmask in the lovemaking? Då är det här boken för dig. Och vill man bli arg och orolig kan man läsa intervjun med pedofilerna, det är tungt men viktigt.
En sak man tänker på när man bläddrar igenom ordlistan lite på måfå och kommer till scat, är vad Scatman John egentligen vill säga med sin musik...I'm Back!Det var dags att börja blogga igen helt enkelt, jag börjar självklart till tonerna av en av världens bästa låtar.

Prenumerera!

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0