VIDRIG dröm

Jag vaknade precis av världens vidrigaste dröm.
Jag var ute hos min väns föräldrar i Oxelösund, där jag aldrig varit på riktigt kan tilläggas.
Det var någon slags fest, kanske 50-års kalas eller liknande. I alla fall så var det mycket
folk i huset, mycket bönder av någon anledning. Jag minns särskilt en fetlagd man i röd pikétröja som såg ut precis som jag tycker att bönder gör, han var rödlätt och rågblond, ful. Han hade inledningsvis en jättefin lite ullig griskulting på köksbordet som han skadeskjutit åt sin labrador, och han frågade mig vilka djur jag brukade låta Arvid jaga. Obehagligt.
Men nu till the main plot.
Jag var ute och gick på tomten och skulle försöka öppna deras blåa lada, när FASADEN RAMLAR! Rakt emot mig faller den, jag hinner precis rulla undan. Sen springer jag min väg i panik! Herregud, det där måste bli dyrt tänker jag, samtidigt som jag såklart är glad över att jag inte klämdes ihjäl. Sedan återvänder jag för att göra rätt för mig, men då börjar det, vuxenmobbingen. ALLA på festen, bekanta som främlingar ger sig på mig, alla är jättearga! Såklart blir man arg om en ladufasad ramlar ner, men man beter sig inte som folk på festen gjorde. Min vän lämnade mig helt i sticket, och många andra i verkligheten ganska goda vänner gjorde likadant. Värst av alla var mannen i den röda pikén. Han var VIDRIG! Så elak! Jag har aldrig känt mig mer utsatt. Jag vaknade med tårar i ögonen och ville skrika förlåt, för jag hade ju inte vält fasaden med flit, men det trodde verkligen alla.
Dumma dumma lada!


Annars vill jag be om ursäkt för det ganska ointressanta mobilbloggandet igår.
Var som sagt inte i mina sinnes fulla bruk. Nej, det var rena rama högstadieberusningen igår.
Vilket känns idag. Är alldeles svag och vinglig. Lite skör och ängslig.
Och väldigt osugen på rödvin.

Kommentarer
Postat av: Madde

Kanske snekollande veganer hade något med den drömmen att göra...Det är rolit med högstadiefylla. Jag gillade alla inlägg från igår! :) Det är galet beroendeframkallande att monilblogga! Kommer bli många inlägg på fredag! Vad ska vi hitta på för gott till dig då? Lite goa lantchips kanske?Puss till dig!

2010-05-01 @ 12:03:56
URL: http://detsajagkanske.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0