Ni minns väl...

Dawsons Creek!
Man vet att man är vaken sent när James Van der Beek dyker upp.Oj vad Dawson gillade film, minns ni det? Han var 38 år, spelade 15 och älskade Steven Spielberg. Hade hajen som poster i sitt rum. Var kär i Joey som såg ut som 17 hela serien och som idag har en treåring med klacksor, hon ville dock vara ihop med den brådmogne lärarliggaren Pacey istället. Och mitt i allt sprang mamman till Heath Ledgers dotter runt och var den sexuellt aktiva tuffingen Jenny. Men oj vad man tittade när det gick på TV. Och sen kom Jack som var bög och hans syster som var tokig. Och då tittade man ännu mer. En annan serie man också tittade på förr och som idag också sänds sisådär halv 4 på natten var Popular. Den minns ni också!
Annan viktig fakta: Arvid ligger och sover bredvid mig och han släpper sig så gräsligt att ögonen tåras. Vi är iofs båda ganska halvmagsjuka idag och har bajsat lika många gånger!

Kommentarer
Postat av: Madde

Natten onsdag till torsdag fladdrade jag också förbi Dawson... Men blippade snabbt vidare. Dawson, fulaste och äckligaste mannen i världshistorien. Osexigare man får man leta efter!

2010-02-20 @ 17:46:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0