Ingen stjärtlapp

Idag skulle jag åkt barndomsfordon med mina vänner,men snön är jobbig. Det är för mycket vinter när själva vintern i sig sätter krokben för vinteraktiviteter.Jag har sökt jobb nu, riktigt lågavlönade bottenskrapararbeten. Men det är där jag befinner mig i näringskedjan. Tills det brakar loss och jag blir Anna Warhol.

Jag vill rita. Men det finns mentala blockeringar utan dess like att handskas med först. Det och en mage som lever loppan. Jag har tusen idéer, men verkar inte ha slutat med mitt dagdrömmeri trots att jag en gång fick skörda frukterna av hårt kreativt arbete. Och på tal om det så vill jag ha utställning igen. Tjejer, ska vi inte dra ihop något projekt? Något i stil med Eskilstunas nya unga KVINGLIGA konstnärer? Oj, vad nu kvingliga är. Jag menar såklart kvinnliga. Vi kan rita tjejer framifrån som Carolina Gynning eller män bakifrån. Något i alla fall. Man får styra upp. Vi kan ha krismöte bland tigrarna imorgon.

Ja, jag ska till djur imorgon. Parken Zoo. Men det snöar ju ute. Får vi gå in till djuren då? Alltså in i deras cementerade vinterbostäder? Jag hoppas det. Annars kan man nämna Djurens Rätt och styrelsemedlemskap och så kanske det löser sig.

Min mage talar i detta nu om för mig att den inte alls tycker  om sojamjölk i för stora mängder. Okej, jag hör dig. Du ska få göra dig av med det inom kort. Som om jag hade ett val.

NEJ NU SKA JAG RITA NÅGOT!

Kommentarer
Postat av: Madde

Ja där sa du nått! Krismöte bland tigrarna är TAGET! Vintern lägger krokben... =)... du är alltid så spot on. När ska du skriva en bok?

2010-02-03 @ 20:12:11
URL: http://detsajagkanske.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0