8-16

Det ska komma främmande män hit idag. De ska installera bredband någon gång mellan 8-16.
Arvid är i upplösningstillstånd, han hör hur de bankar i trapphuset men förstår inte vad som sker. Jag är precis lika spänd. Jag vet att dom kommer, kanske när som helst, och jag vill inte vara mitt i något viktigt då, så ingenting av värde blir gjort. Dumma dumma fula bredbandsmän. Säg en exakt tid, då är vi vänner. Nu är vi istället fiender. Om man inte är hemma går dom in med huvudnyckel. DET KÄNNS VIDRIGT! För jag vet vad jag hade gjort om jag hade tillträde till andras lägenheter via huvudnyckel. Människor är människor. Jag vill inte att någon ska andas här inne, kanske gå på toaletten eller snoka runt med sina arbetarmänniskorskor. Om jag får hus vill jag ha mur och grind. Här har jag en illasittande ytterdörr som någon annan kan låsa upp ändå. 
Jag vågar inte lyssna på min ljudbok för tänk om jag inte hör ringklockan och så kliver männen bara in här. Jag vågar knappt gå på toaletten ifall jag inte hinner öppna OM dom skulle ringa på i det ögonblicket. Det blir dålig stämning av sånt. Hjärtklappning och irritation. En slags utmattning.

MEN jag klarade min engelskauppgift, analys av en bok jag inte ens läste.
Det är bra.
Men männen i trapphuset, det är inte bra alltså.

Kommentarer
Postat av: Madde

Åh! vad klockrent att du klarade den! Det är lite som ett skämt! Vet precis vad du menar. Varför ska dom ha en 8 timmarsspann på sig? Om man har hus kan man gräva vallgrav...

2009-10-19 @ 15:11:45
URL: http://detsajagkanske.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0